Informatie

Popkoor Seaside RendezvousLid worden

SEASIDE heeft de volgende stemsoorten: hoge sopraan, mezzo sopraan, tenor, bas, hoge alt en lage alt. Als je lid wilt worden van SEASIDE, stuur dan een mail naar info@seasiderendezvous.nl

Als je lid wilt worden van SEASIDE, stuur dan een mail naar info@seasiderendezvous.nl

We nodigen je dan uit voor een kennismakingsavond. Tijdens je bezoek aan SEASIDE kun je kennismaken met het koor en krijg je informatie over het lidmaatschap. Daarna kun je als je dat wilt, een korte stemtest doen. De uitslag krijg je de volgende dag via de mail.

Als de stemtest positief is en er plaats is in de stemgroep waar je bij hoort, word je voorlopig toegelaten als aspirant lid. Als er niet direct plaats is kom je op een wachtlijst. Als je bent toegelaten gelden de eerste vier weken als een wederzijdse proefperiode. Je gaat dan gewoon lekker meezingen en onder begeleiding van een ervaren koorlid ga je een nummer uit het repertoire instuderen. Na vier weken volgt een tweede stemtest waarin je dit nummer samen met een aantal koorleden gaat zingen. Als ook deze tweede stemtest ook positief is, ben je lid van SEASIDE.

Om lid te kunnen worden moet je tussen 18 en 60 jaar oud zijn.

Op dit moment is er plaats voor tenoren, bassen, een mezzo sopraan en lage alten. Meld je gerust aan, ook als je een andere stemsoort hebt, dan kom je op de wachtlijst te staan.

 

 

Repertoire

Met onze 6-koppige swingende band en onze enthousiaste professionele dirigent brengen we een mooie mix van popliedjes van de jaren 70 tot en met het heden. Hier een greep uit ons reportoire:

Optredens

SEASIDE treedt regelmatig op en doet mee aan festivals binnen en buiten de provincie. Hieronder een overzicht van een aantal hoogtepunten:

Hier hebben we nog veel meer leuke filmpjes!

Andere sites

Overig contact

Klik hier als u ons wilt sponsoren. Wilt u ons boeken of wilt u meer informatie? Stuur dan een mail naar info@seasiderendezvous.nl. wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.