Terug

Seaside zingt met de 3 J’s in CCXL in Vlissingen

24-02-2017

De 3 J’s brengen tijdens het optreden alle nummers van het album ten gehore. De 3 J’s hebben aan deze U2 concerten ook bekendheid mogen geven in een uitzending van ‘de Wereld draait door’ en ‘RTL late night’. Tijdens het bekende nummer ‘I still haven’t found what I’m looking for’ worden de 3 J’s ondersteund door een achtergrondkoor. En niet zomaar een koor, maar een koor uit de stad waar het optreden plaats vindt.

Alle koren in Nederland zijn opgeroepen om zich hiervoor aan te melden. Seaside staat altijd open voor dit soort leuke projecten en heeft meegedaan met deze originele wedstrijd. De 3 J’s hebben alle filmpjes die de koren hebben ingezonden bekeken en daaruit een selectie gemaakt. Voor het optreden in theaterzaal CCXL in Vlissingen op 11 maart is Seaside geselecteerd om mee te doen. Een hele eer en een mooie uitdaging. We hebben er zin in.
Een voorwaarde van de 3 J’s was dat er maar 20 koorleden mee mochten doen dus we kunnen helaas niet met het hele koor en de band meedoen. Maar de 20 geselecteerde leden hebben er ontzettend veel zin in.
Dat wordt weer een leuke ervaring.